Edito

Julie_editofoto4

Mijn favoriete kinderfilm was Duimelijntje. Een verhaal over een klein meisje dat het moet opnemen tegen de grote wereld. Vroeger was ik altijd de kleinste en fijnste van de klas. Ook mentaal was ik nog wat jonger. Ik was speelser en enthousiaster dan de andere kinderen. Om de een of andere reden moest ik me altijd bewijzen tegenover hen. Mijn kinderjaren en heel mijn jeugd heb ik me moeten verdedigen tegenover de grote ‘volwassen’ kinderen.

Ondertussen heb ik de ‘volwassen’ kinderen ingehaald en ben ik de grootste. Nu ben ik sterk genoeg om het tegen hen op te nemen. Ik wil mijn eigen held zijn die pesterijen tegengaat. Geen enkele persoon verdient het om anders behandeld te worden. Op deze manier probeer ik de wereld te verbeteren.

Ik wilde achterhalen wat de redenen zijn van de helden van onze maatschappij. Zo ben ik terechtgekomen bij Elly die geraakt was door de toestand in Roemenië. Bij Nathalie die andersvaliden de kans geeft om hun creativiteit te ontplooien. Bij Krista die op zoek was naar een doel in haar leven en bij Sabine die personen met een allergie de mogelijkheid geeft om ook lekker te eten.

Ieder heeft zijn eigen missie, de ene is al wat grootser dan de andere, maar we hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: een betere wereld creëren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s